REFUZA CARDUL DE SANATATE CU CIP !!!

 

 

 

Refuz card sanatate 2014

 

 

Mari duhovnici despre cardul de sanatate

Pr Justin Parvu:
„Cu cardul de sănătate cum e bine să procedăm, că se trezeşte omul cu el la poştă şi trebuie să semneze pentru el?
Nu îl primim deloc. Nu semnați pentru el, ci îl trimiteți prin poştă de unde a venit. Trebuie să fie un act de mărturisire al nostru şi este şi pentru ei o ocazie să vadă că poporul se opune în masă.”

Se refuza primirea lui si posta il va trimite inapoi, notand ca a fost refuzat.

Parintele Justin: Viata tehnica naste monstri

 

http://stirileprotv.ro/stiri/social/cardurile-nationale-de-sanatate-vor-fi-impartite-tuturor-asiguratilor-de-luna-aceasta-prin-posta-12-6-milioane-au-fost-emise.html

13 gânduri despre „REFUZA CARDUL DE SANATATE CU CIP !!!

  1. Cardul de banca cu cip de ce nu l-ai refuzat? Are toata lumea. De ce spuneti oamenilor ca acest card de sanatate este diferit? E acelasi microcip in ambele. De ce nu invatati lumea sa inceapa sa iasa din sistem? De ce le spuneti ca nu se vor mai mantui daca au cipuri pe carduri si pe acte? Voi va dati seama ca nu puneti accentul bine? Ca sunteti inselalti si ii inselati si pe altii? Spuneti-le sa inceapa sa iasa din orice are sistemul! Pecetea apocaliptica este pusa pe mana dreapta sau in mana! Vreti sa se sinucida oamenii de spaima ca nu se mai mantuiesc oricum? Daca ne pune un card de sanatate in cutia postala, omul e pecetluit apocaliptic? De ce nu spuneti lumii Adevarul? Parintii si duhovnicii Romaniei care au spus sa nu luam nimic de la sistem, s-au referit la faptul ca trebuie sa iasa lumea din sistem cu toate! Ori asta nu se poate in 24 de ore…Fii sigur de asta! Mai intai, lumea trebuie sa afle ca trebuie sa inceapa sa nu mai depinda de sitem, apoi sa le spuneti cine e Duhul Sfant si apoi sa le spuneti ce va fi pecetea apocaliptica din Scriptura! De ce nu intelegeti mesajele duhovnicilor Roamaniei? Sunteti in intuneric si nu mai puteti intelege Adevarul? Puneti lumea sa aiba duhovnic, sa se impartaseasca si sa afle ce inseamna pecetea apocaliptica si lepadarea de Sfantul-Duh Dumnezeu! Lepadare de Dumnezeu este orice pacat de moarte pe care il facem: desfranari, lene etc. Dar in urma acestor caderi, omul se poate reabilita prin spovedanie. Nu se mai pot reabilita atunci cand vor pune dispozitive pe mana sau in mana, dispozitive electrinice bionice de identitate, plata etc. Voi le spuneti de cadere inaintea Sfantului Duh-Dumnezeu dar ei au toti cele mai sofisticate telefoane inteligente! Voi le spuneti ca nu se mai mantuiesc, iar ei se pot sinucide…pentru ca ei nu stiu cine e Sfantul-Duh Dumnezeu! Nu va jucati! Intelegeti intelesul profund si adevarat al informatiilor si al sfaturilor marilor duhovnici ai Romaniei!

  2. Tocmai de asta le spunem sa refuze de acum ca sa iasa din timp din sistem pe cand vor veni cu pecetea implantata care este lepadarea finala.
    Fiecare act biometric este un pas inainte spre lepadare dar pana nu ai luat cipul implantat te mai poti intoarce, nu esti pierdut.
    Iar in ceea ce priveste celelalte afirmatii am scris pe blog Capitolul VI Ce sa fac sa ma mantuiesc.

  3. E spus gresit! Se spune asa:
    1- din sistem cu tot ce puteti si cat mai repede!
    2- pecetea apocaliptica va fi in mana, pe mana, pe frunte, va fi bionica, microcip electronic, tatuaj electronic. Iesiti de acum cu ce puteti, si sa nu cutezati sa puneti ceva pe trup sau in trup! Prin carduri bancare cu cip, acte de identitate cu ci si carduri de sanatate, vor sa va faca dependenti de sitem ca sa ajungeti sa luati foarte usor pecetea apocaliptica! Daca nu le explicam cu logica, oamenii, care au deja creierul ars, nu vor intelege taina facaturii, si vor fi derutati incat totul va fi un haos in capul lor. Accentul trebuie pe pecete in mana, pe mana sau pe frunte! Nu crezi oamenilor li se par bazaconii lucrurile asa cum le spui tu? Ei au cnp din 1978-deci sunt colectivizati toti-, apoi ei au carduri de banca cu cip toti-deci despre ce cip spui tu acum?-, apoi ei au unii si pasapoarte cu cip….Ganditi-va inainte de a spune ceva lumii!

  4. Daca ar fi sa enumeram cate carduri avem pana acum
    1. card BCR, si la celelalte banci
    2. card RATB
    3. card de intrare in institutie
    4. semnatura electronica pt retetele electronice
    Suntem deja cuprinsi in acest sistem antihristic, bine era sa nu acceptam de la inceput aceste carduri, indiferent daca sunt cu cip sau nu.
    Acum cardul de sanatate se adauga si el la celelalte. A devenit deja o rutina. Si-au indeplint scopul, adica ce mai conteaza un card in plus, daca deja avem atatea.

  5. Suedezii sunt plini de acte cu cip si totul se plateste cu cardul.Sa inlocuiasca toate aceste „instrumente” cu cipul biometric implantat va fii foarte usor.Dependenta de sistem te duce la pieire

  6. cred că Dumnezeu va interveni şi va face de nefolosit toate dispozitivele electrn.aceasta va fi rana ca de moarte dată fiarei.dar rana se va vindeca…vor folosi altceva…un semn pictat sau tatuat…altfel nu s-ar mai mântui nimeni.

  7. eu ştiam că într-o democraţie clientul stabileşte regulile iar nu prestatorul, în cazul nostru casa de sănătate se comportă dictatorial şi pe banii noştri. Ia să ţipe un homosexual să vedeţi mobilzare…dar „minoritatea celor anticip ” nu..

    • Nu exista democratie si nici nu va exista. Am ales noi pe Ponta si pe Iohannis ca si candidati? Noi am avut de ales intre doi tradatori. Citeste capitolul cine conduce lumea.

Lasă un comentariu