Omul nu se trage din maimuta !!! (Si nu este rodul evolutiei, este creatia lui Dumnezeu)

Chiar daca ani la randul in scoala am fost invatati ca ne tragem din maimuta si suntem rodul evolutiei nu este asa, va rog cititi cartile de mai jos care abordeaza in mod stiintific, pentru a afla:

1. De unde venim ?

2. Care este scopul vietii noastre ?

3. Unde mergem dupa moarte ?

 

1. Ortodoxia si eroarea evolutionista – Firmilian Gherasim, Ion Vlăducă

2. Evolutia spre Creator – Prof. Dr. Ing. – Gheorghe Sandu

3. Cartea facerii, crearea lumii si omul inceputurilor – Ieromonah. Serafim Rose

4. Introducere in antievolutionismul stiintific – Oana Iftimie

Reclame

4 gânduri despre „Omul nu se trage din maimuta !!! (Si nu este rodul evolutiei, este creatia lui Dumnezeu)

 1. Din pacate acest mesaj este incorect: oamenii de stiinta nu spun ca oamenii se trag din maimuta! Asta a fost la inceputuri; azi este scris in toate manualele ca omul se trage din… om! Ca orice alta specie! Noi nu am fost niciodata maimuta, spun oamenii de stiinta de multa vreme! Acum nu stiu cat de actualizati sunt cei care sunt impotriva – sunt sigur ca nu citesc noutatile. Cercetarea continua, nu ca la religie. Evolutia este o alta istorie. Cum poti sa spui ca noi nu am evoluat? Asta se vede chiar si acum in zilele noastre! Calatorim cu avionul, vorbim la iPhone, suntem AICI pe internet! Astea sigur nu sunt facute de biserica sau adoptii ei! Azi am vorbit cu un preot care mi-a spus ca aceste evolutii sunt materiale si nu spirituale! O aberatie imensa! Spiritualul nu are cum sa evolueze, ptr ca e impotriva evolutiei! Omul (material) a evoluat gandind INTERNETUL – o evolutie fantastica! Probabil ca el se astepta sa ne mai creasca o mana cu care sa umplem punga mai repede  I-am spus ca daca il prind ca mai ia avionul sau mai vorbeste la telefon, il trimit cu caprele sau pe cal la vanatoare, ca pe vremea lui Moise  Cum isi permit religiosii sa intre pe internet aici, care este rodul evolutiei umane! Ei detesta evolutia iar preotii in mecedesuri, cu iPhonuri si pagini pe internet sunt peste tot! Demagogilor! Rusine! Ne dati cu praf in ochi! Reevaluati-va filozofia de viata! Sunt sigur ca gasiti o explicatie la tot… dar tot puerila si fara de sens!

  • Problema este veche: evolutie contra creatie.
   DIn partea mea fiecare este liber sa creada ce vrea. Orice om are la dispozitie toata natura inconjuratoare si isi poate pune intrebari si studia daca a fost posibil ca o asemenea complexitate sa apara in timp din nimic sau este creatia lui Dumnezeu. Eu personal am gasit raspunsul si lumea este creatia lui Dumnezeu. Restul oamenilor care nu cred ca lumea este creatia lui Dumnezeu vor afla raspunsul exact in minutul in care vor muri cand vor veni diavolii sa ii ia si atunci surpriza: exista draci, exista Dumnezeu. dar din pacate ati fost inselati si nimic nu mai puteti face, decat ca o sa aveti o vesnicie sa reflectati cum ati fost asa incapatanati si ati fost batjocoriti o viata intreaga, va afla ca desi putea cunoaste pe Dumnezeu din natura inconjuratoare, din frumusetea creatiei, nu a crezut. Nu va fi decat un nebun intre miliardele de nebuni, si nu va numesc eu nebuni ci Biblia numeste nebun pe cel ce zice ca nu exista Dumnezeu. Si cine a fost atunci cel inteligent? cel ce vazand lumea inconjuratoare a ajuns la concluzia ca Dumnezeu exista sau nebunul care a trebuit sa vada cu ochii lui ca sa creada? Acum puteti studia caci sunt multe carti cum sunt si cele din acest articol pe care va rog sa le cititi si cat timp sunteti in viata nu este nimic pierdut, dar dupa ce moartea de care nu scapa nimeni va veni si o sa aflati adevarul sunteti pierduti pe veci si o vesnicie o sa plangeti ca ati fost acum mandrii si ati refuzat sa cititi crezand ca sunt bazaconii si voi le stiti pe toate.

   • SI chiar daca fiind necredincios ajungi sa crezi ca exista Dumnezeu inca nu esti salvat caci numai ortodoxia este singura credinta mantuitoare (mare grija caci exista mii si mii de secte, toti cred intr-un dumnezeu numai ca el nu exista) iar daca ajungi ortodox nu este suficient numai sa fii botezat ortodox sau sa fii ortodox numai cu numele ci trebuie si o viata traita pe masura. Cititi va rog capitolul „Capitolul VI – Ce sa fac sa ma mantuiesc ?”

   • Exact. Este o vorba: daca crezi si nu exista, nu pierzi nimic, dar daca nu crezi si exista, ai pierdut totul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s