Farfuriile zburatoare exista

Armatele lumii au bugete de sute sau mii de miliarde de dolari in fiecare an dar azi cele mai performante avioane pe care le stim noi sunt  Sr 71 Blackbird care a fost introdus in anul 1966,  B2 care a fost produs incepand cu anul 1988 si F22 raptor.

Probabil ca sunt mai multe dar ceea ce vreau sa punctez este ca azi dupa zeci de ani de  cerecetari cu sute de mii de specialisti implicati in proiecte ultrasecrete si cu mii si mii de miliarde de dolari implicati nu a fost descoperit nici un aparat de zbor foarte performant.

Parerea mea personala este ca de zeci de ani exista asemenea aparate, dar fac parte din alta clasa decat cea a avioanelor, din clasa farfuriilor zburatoare si sunt tinute secret astfel incat sa fim pacaliti ca apartin unor civilizatii asa zise extraterestre caci la cum a fost indobitocita lumea va astepta salvarea din cer.

Primele brevete de inventii pentru farfuriile zburatoare dateaza din 1932 si apartin lui Henri Coanda:

OZN -UL LUI COANDA

Pana azi in 2013, timp de 81 de ani cercetatorii au durmit?

Nu au durmit ci farfuriile zburatoare sunt o realitate si sunt fabricate de oameni folosind tehnologii greu de imaginat dar sunt tinute secret.

Se gasesc pe internet unele farfurii zburatoare de acum cateva zeci de ani.

Principalul motiv pentru care aceste farfurii zburatoare sunt tinute departe de public este pentru ca asa cum spuneam in cele 4 capitole prezente pe blog, datorita pacatelor noastre Dumnezeu ingaduie toate rautatile pe care le face satana, care este conducatorul acestei lumi si de care asculta marii bogati ai planetei si multi altii organizati in tot felul de grupari masonice.

Scopul satanei nu este altul decat sa ne piarda si sa ne arunce in iadul vesnic caci omul nu are sfarsit, numai inceput iar moartea nu este altceva decat inceputul vietii vesnice care pentru cei ce se mantuiesc este bucurie vesnica iar pentru cei ce se lasa prada diavolilor osanda vesnica (chinuri vesnice in iad). Toti vom muri si ne vom abandona trupul ce va fi mancat de viermi dar sufletul este vesnic si toata aceasta viata nu este decat un examen (liceul) iar moartea (bacalaureatul, cu exceptia ca aici nu il mai poti repeta).

Nimeni nu moare cu adevarat ci numai trupul moare dar vai si jale va fi in minutul mortii de cei ce nu au dreapta credinta ortodoxa si nu au fost ortodocsi practicanti caci atunci tot in ceea ce au crezut se va prabusi.

Mai pe scurt : vremuri noi, oameni noi, noi moduri de inselare ale diavolilor: extraterestrii si farfuriile zburatoare.

In concluzie: extraterestrii exista dar sunt diavoli iar farfuriile zburatoare exista de asemenea  dar sunt fabricate de oameni pe pamant.

Pun aici cateva documentare recomandate de fratii de pe blogul saccsiv

Reclame

2 gânduri despre „Farfuriile zburatoare exista

    • Extraterestrii sunt diavoli, farfuriile zburatoare sunt produse de oameni folosind tehnologii secrete cu mult peste ceea ce ne putem imagina. Unele din farfuriile zburatoare, cele ce sfideaza legile fizicii sunt naluciri diavolesti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s