Casa si „biserica” in vreme de prigoana

Traim vremurile in care preotii care iubesc cu adevarat pe Hristos si fac voia Lui sunt alungati din biserici de episcopii tradatori care au semnat la sinodul talharesc din Creta.

Traim vremurile in care cei dreptcredinciosi vor fi dati afara de la locurile de munca pentru credinta lor, pentru ca refuza cardurile electronice care vor duce la cipul implantat si vor pierde tot ce au lumesc.

De aceea preotii care nu au unde sluji pot sa isi faca paraclise din containere unde au putin teren la dispozitie. Containerele pot fi unite mai multe si se obtine un spatiu la dimensiunile necesare, exista deja scoli si gradinite de acest tip (puteti cauta pe internet: scoli container, locuinte container, etc.). Nu este necesara autorizatia de construire si nici nu se plateste impozit iar in caz de forta majora, containerele pot fi incarcate in camion si mutate in alta parte.

Iar cei care prigonesc pe cei dreptcredinciosi mai au putin si groaznic va fi chinul lor in vesnicie, acum semanati dar in curand o sa culegeti.

 

containere-scoala_ilfov-11container-scoli-international-school-cluj-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

CONTAINER LOCUINTA:

container-locuinta_10919832_1413807468

 

Reclame