PENTRU CĂ DIN CAUZA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE NU SUNT SPITALE ȘI TOTUL MERGE RĂU ÎN ROMANIA:

PENTRU CĂ DIN CAUZA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE NU SUNT SPITALE ȘI TOTUL MERGE RĂU ÎN ROMANIA:

 

  1. Cât costă construcția unui spital ?

”Construcţia unui spital judeţean de urgenţă cu 462 paturi costă 89,66 milioane euro, iar cea a unui spital regional de urgenţă cu 786 de paturi necesită 156,49 milioane euro, potrivit proiectului privind standardele de cost al lucrărilor de investiţii, elaborat de Ministerul Sănătăţii.”

http://www.realitatea.net/constructia-unui-spital-judetean-de-urgenta-costa-90-milioane-de-euro-anunta-ministerul-sanatatii_708671.html

 

  1. Câte spitale au închis și redeschis politicienii ?

”Potrivit unei analize econtext.ro, în cei trei ani de guvernare, din cele 61 de spitale închise în 2010 de Emil Boc, Victor Ponta a redeschis doar unul.”

http://www.evz.ro/econtext-cate-spitale-inchise-de-boc-au-fost-redeschise-de-ponta.html

 

  1. Cât de corecte sunt informațiile furnizate de presa referitor la cât costă Catedrala mântuirii neamului ?

”Nota de plata se va ridica, probabil, la 400 de milioane de lei. Bani din care s-ar putea construi 1500 de scoli. Sau 300 de kilometri de autostrada. S-ar putea utila cu aparatura de top 40 de centre medicale de excelenta. S-ar finanta 8000 de transplanturi. Sau 800 de mii de nasteri.”

http://stirileprotv.ro/stiri/social/infrastructura-catedralei-neamului-a-fost-finalizata-costurile-mai-mici-cu-20-decat-s-a-estimat.html

400.000.000 lei : 1500 școli = 266666 lei pentru o școală : 4,5 lei = 59259 eur pentru o școală când probabil sunt zone unde nici o garsonieră nu cumperi cu acești bani

400.000.000 lei : 300 km = 1.333.333 lei/ 1km de autostradă : 4,5 lei = 296296 eur /km

Politicienii voștrii dragi care sunt inocenți și nu au nicio vina, numai B.O.R are că ea a semnat contractul cu Bechtel au plătit pentru 1 km de autostradă: 27.000.000 eur, adică din cei 300 de km ai ProTV-ului ar putea face : 400.000.000 lei = 88.888.888 eur : 27.000.000 eur = 3,29 km de autostradă.

http://www.gandul.info/puterea-gandului/va-mai-pasa-cat-costa-un-kilometru-de-autostrada-sau-il-vreti-cu-orice-pret-13769894

Asta e matematica pe care o învațați voi tineretul de la PRO TV și întreaga presă: în loc de 1500 școli sunt de fapt 1500 de garsoniere și în loc de 300 km de autostradă sunt de fapt  3,29 km și tot biserica ortodoxă  e de vină.

  1. Îmi pare rău de voi dar sunteți prea orbi să vedeți că lumea este condusă de urmașii evreilor care au rastignit pe Hristos și care prin intermediul masoneriei au făcut praf această tară.

 

Acești evrei slujesc diavolului și vor instaurarea mesiei lor care este antihristul.

 

Acești evrei prin slugile lor vândute pe care voi îi votați doar pentru a fi ei legitimați fiind aleși dinainte și voi să credeți că aveți un cuvânt de spus au facut și fac praf Romania și știți de ce?

Pentru că ortodoxia este singura credință adevarată și singura care arde pe tatăl lor: diavolul iar voi nu sunteți decât  masă de manevră care la comanda lor atacați biserica ortodoxă crezând știri ca și cele de mai sus.

 

  1. Aveți deja carduri de sănătate, pașaport biometric, permis de conducere cu 666 stilizat și cod de bare, în curând începe războiul mondial și o să fiți siliți să primiți cipul în mână, acesta fiind semnul diavolului despre care scrie în biblie.

 

Nu va umflați in pene că îl veți refuza pentru că dacă nu va întoarceți de pe acum la Dumnezeu nu aveți nici o șansă.

 

Cei care îl vor refuza vor pierde tot: dreptul de a conduce o mașină, loc de muncă, pensia, casa, absolut tot, și majoritatea chiar și viața asta pământească dar o vor câștiga pe cea veșnică.

 

Odată ce ați primit acest cip sunteți ai diavolului și nimic nu vă poate salva.

 

Vă spun doar ca să știți ce urmează dar voi nu trebuie să mă credeți pe mine, credeți presa trădătoare și vândută închinătorilor la diavol.

 

Numai resursele de la  Roșia Montană au fost estimate la: 6000 miliarde de dolari = 5400 miliarde de euro, adica 34615 spitale regionale de urgență de 786 de paturi, de ar încape în ele toți românii și ungurii deodată  (27.207.390 de persoane). Aceste resurse pe care politicienii votați de voi plini de fapte șantajabile au vrut să le dea pe bani de nimic.

 

http://www.curentul.info/2013/index.php/2013110192902/Actualitate/Adevarata-bogatie-de-la-Rosia-Montana-metale-rare-de-valoarea-PIB-ului-Japoniei.html

  1. Noi ortodocșii practicanți luptăm zi de zi împotriva acestui sistem și poate din exces de zel acum cu această tragedie de la clubul colectiv am întrecut masura încercând să vă atragem atenția că nu e bine ceea ce face tineretul.

 

Fiind o tragedie ați simțit cum este realitatea, și nu este deloc roz și frumoasă ci este o luptă între oamenii ce slujesc pe Dumnezeu și cei ce slujesc pe diavol.

 

Nu B.O.R, deși ar trebui să se opună ecumenismului și actelor biometrice este dușmanul vostru, dușmanul nostru al tuturor sunt diavolii și uneltele lor umane care din pacate ne conduc țara pentru că suntem ortodocși și pentru că suntem o piedică în calea lor și ne vor eliminați

 

Eu pesonal nu cred că cele întâmplate în club au fost o pedepsă de la Dumnezeu, ci doar Dumnezeu nu a intervenit și a lasat lucrurile să se întâmple, pentru că nu a fost chemat și pentru că El nu ne încalcă niciodată libertatea.

 

Dacă vreți să schimbați ceva în lume, veniti la Iisus Hristos, schimbați-vă viața, spovediți-vă, căutați-vă duhovnici antiecumenism și anticip  și puneți început bun vieții voastre și dușmanii noștrii vor pieri.

 

În lume nu există om neutru, ori ești cu Hristos ori ești al diavolului.

 

  1. Probabil că timpul va trece și va șterge urmele tragediei, voi o să reveniți la ale voastre și având ca dascăl presa trădătoare o să loviți în continuare în biserică, o să vă lasați implantați cu cipuri iar noi cei ce refuzăm actele biometrice și cipul implantat vom fi prigoniți de voi, alegerea e a voastră.

La final să țineți minte un lucru: Dumnezeu ține această lume pentru ortodocșii ce se mântuiesc. În momentul în care noi vom fi uciși și voi cu cipul în mână sau pe frunte, Dumnezeu nu mai are nevoie de voi pentru ca nu sunteți ai Lui ci ai diavolului și va veni sfârșitul. O sa ajungeți în iad cu evreii ce vor instaura antihristul și cu toți ceilalți care au ales iadul din felul cum au trăit această viață.

 

Puteți să mă faceți în toate felurile, e treaba voastră eu mi-am facut datoria și cu durerea ce o am zi de zi la ceea ce se întâmplă am spus ce  va urma.

Voi puteți crede în continuare presa sau măcar să fiți atenți la ce urmează.

                                                                                                Matiu Cosmin

03.11.2015

 

Reclame