Pacatul Homosexualitatii (Sodomia)

Manifestul homosexualilor ( click pentru download) : manifest-anti-homosexuali

Cei ce conduc lumea prin masonerie si alte organizatii sunt homosexuali si vor ca aceasta spurcaciune sa para ceva normal.

Cei care nu sunteți homosexuali dar îi sprijiniți și tolerați, și faceți încuiați la minte pe cei ce se opun, nu știți la ce sunteți complici, nu știți ce vă așteaptă.
În loc să le spuneți că ceea ce fac este nefiresc, le dați curaj, le dați putere să se spurce mai rău ca dobitoacele.
Păcatul și munca sodomiților (homosexualilor)
” Când necurații diavoli îndeamnă și supără firea oamenilor spre lucrul cel păgânesc al sodomiei, și mult se străduiesc până să-i aducă pe dânșii spre lucrarea acestui urât păcat, atunci se tem a sta înainea lor în vremea lucrării păcatului. Că mai întâi seamănă gândurile cele spurcate și aprind spre poftire, iar când aceia fac învoire și vin spre lucrare, atunci întinații diavoli fug îndată de la sodomeni.
Că mai bine le este să se prăpădească de pe fața pământului și să se mistuiască în muncile iadului, decât să se afle înaintea lor când lucrează sodomia. De altceva nu se tem mai mult decât de cumplitul foc și muncă a sodomitenilor. De ce ? Fiindcă nici un om nu cunoaște acea cumplită văpaie a sodomitenilor, ci numai diavolii o văd, se cutremură și se înfricoșează, pentru că este mai cumplită decât orice altă muncă și foc al iadului. De aceea fug să nu fie de față, ca nu cumva să-i urgisească Dumnezeu, ca cei ce sunt voitori și îndemnători ai acestei lucrări a fărădelegii și să se osândească mai înainte de vremea osândirii lor, acolo în focul osândirii sodomitenilor.
De trei lucruri se tem diavolii: întâi, de spurcata faptă a sodomitenilor, al doilea de cea peste fire care se lucrează cu femei, a treia de malahia tăvălirii stricăciunilor (bărbat cu bărbat). De aceste trei fărădelegi se tem, căci pentru aceia care fac aceste păcate, s-a făcut acel foc deosebit (în iad). Pentru că atunci când săvârșesc ticăloșii oameni aceste păcate – fărădelegi peste fire – fug departe ca să nu-i vadă când păcătuiesc și să se osăndească în acea cumplită și mai înfricășată decât toate muncile iadului.
Diavolii se înfricoșează de această patimă, de frica focului aceluia (a iadului) iar pămîntul se cutremură de lucrarea cea peste fire a sodomiei. Cum îndrăzniți să faceți această înfricășată fărădelege a sodomiei, întunecându-vă nesimțirea voastră, nesocotind ce vor pătimi aceia care lucrează această cumplită fărădelege și vă stricați curățenia! ” (Pelerin în Sfântul Munte Athos – Ierod. Cleopa Paraschiv, pag, 126)

 

Pacatul si munca homosexualilor

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s