Despre fizicienii si inteleptii acestei lumi:

Parerea mea ca si fizician, absolvent de fizica nucleara,  despre cum sta treaba cu oamenii de stiinta:

Oculta mondiala care detine banii si are oameni peste tot in marile centre universitare se inchina la diavol si asculta de el. Diavolul nu ii lasa sa scape nici o informatie din care sa reiasa existenta lui Dumnezeu. Se ia un om cu o capacitate intelectuala de exceptie cum e de exemplu Stephen Hawking si altii. Acesti oameni fac o teorie si un model matematic de o complexitate foarte mare astfel incat ceilalti oameni nu au decat doua variante: sa accepte aducand ode marilor oameni de stiinta sau sa isi „rupa gatul” incercand sa inteleaga, ceea ce nu vor reusi, in ambele cazuri este vorba de credinta , nu stiinta. Daca crezi intr-o teorie pe care nu o intelegi este vorba de credinta. Faptul ca unele teorii se potrivesc pana la un punct si chiar din ele reusesc sa mai prevada si altceva, ii face pe oamenii de stiinta mandrii si plini de sine.

Insusi Domnul Iisus Hristos spune:

„25. În vremea aceea, răspunzând, Iisus a zis: Te slăvesc pe Tine, Părinte, Doamne al cerului şi al pământului, căci ai ascuns acestea de cei înţelepţi şi pricepuţi şi le-ai descoperit pruncilor.”

Dumnezeu nu se descopera decat celor smeriti iar dupa cum scrie si in marsul distrugatorului, de cei extraordinar de inteligenti are grija diavolul sa ii incurce sa fabrice teorii ratacite. Ar vrea Einstein sau Hawking sa fie dupa moarte in loc la baba Leana care s-a mantuit dar degeaba, iadul e plin de genii.

Nu am fost eu printre cei mai buni in facultate dar am avut multi colegi olimpici internationali, toata stiinta lor era incercarea de care scriam mai sus de a intelege modele matematice peste capacitatea lor de intelegere. Nu isi pun ei intrebarea cum de lumea asta asa complicata functioneaza fara ei, desi ei nu sunt capabili sa inteleaga aproape nimic din functionarea ei. De exemplu Dumnezeu prin nori uda fiecare milimetru patrat pe suprafete imense folosind miliarde de tone de apa. Rog geniile sa faca un sistem de irigatie mai bun si mai ieftin.

Sunt plini de comedie fizicienii: a facut Einstein teoria relativitatii generalizate si ca sa nu se prabuseasca teoria a introdus constanta cosmologica, dupa aceea fizicienii urmatori, dupa ce au calculat masa materiei existente in univers au observat ca de fapt universul lor se prabuseste si nu le ajunge masa, atunci au inventat materia neagra si energia neagra. Oamenii de stiinta vor recurge la orice mijloc numai sa nu le iasa din teorie ca exista Dumnezeu. Au fabricat ei si schelete umane ca sa le stea in picioare teoria evolutiei. Materia neagra exista, acolo este iadul pentru cei mandrii care au negat pe Dumnezeu.

Reclame