Capitolul II – Piramida puterii (Cine conduce lumea)

CAPITOLUL II

PIRAMIDA PUTERII

CINE CONDUCE DE FAPT LUMEA

Pagina in limba engleza: (Chapter II – Pyramid Of Power (Who Actually Lead The World ?))

            Dacă te-ai întrebat vre-o dată de ce ne merge așa de rău la toți și de ce se întâmplă în lume ceea ce se întâmplă citez aici integral articolul piramida puterii care poate fi gasit pe internet. Eu initial am copiat acest articol de pe inforomania.org. Nu cunosc autorul dar ii multumesc pentru efortul depus in trezirea oamenilor. Nu am verificat si nici nu stiu daca se poate verifica cat de mult este adevarat din cele de mai jos dar oricum in proportie foarte mare, poate chiar 100 %.

Citez (cele scrise inclinat sunt adaugirile mele):

Cine conduce de fapt lumea? Cine deține puterea absolută pe planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E? Toate aceste puteri economice și militare nu sunt decât niște piese de joc, mânuite din umbră de adevarații stăpâni ai planetei.
Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogați, foarte bine organizați și care nu apar niciodata în văzul tuturor.
De acolo, din anonimat, ei leagă si dezleaga mersul lucrurilor. Cei care au auzit de ei, ii numesc Oculta Mondiala sau Illuminati. Cine sunt acesti oameni? Cum sunt ei organizați? Cum conduc planeta? Ce scopuri au?
Sunt întrebări la care încercăm să dăm un răspuns în cele ce urmează.

De la cel mai înalt nivel imaginabil al puterii, acești Illuminati necunoscuți celor multi, guvernează aproape nestingherit. Ei fac legi și revoluții, ei instaurează guverne, ei hotărasc ce țări dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei „fabrică” noi ideologii și chiar religii. Se spune că ei au creat orânduirea capitalista, tot ei au creat-o și pe cea comunistă. Ei făuresc tratatele militare și economice internaționale, ei schimbă regimuri politice și președinti de state (Ați văzut cum conducătorii noștrii merg la raport și cum suntem obligați să respectăm condițiile impuse de FMI), ca pe niște simple piese uzate ale unei mașini.
Metoda lor de lucru este simplă dar eficientă și poate fi descrisa in 3 pași: PROBLEMA, REACTIE, SOLUTIE (Au creat de exemplu atentatele din 11 septembrie care au fost cauza, urmand ca pe baza lor, și invocând teroriștii care sunt un dușman de obicei creat de ei și care nu poate fi eradicat niciodată pentru că oricâți teroriști ai elimina tot mai poți zice că există, să înăsprească condițiile de control și supraveghere fapt care va duce la cea mai aspra dictatură mondială: camere video, sateliți, drone, acte biometrice, etc).

 
1. În primul rând ei crează o PROBLEMĂ (conflicte, războaie, revoluții- cum a fost și revoluția din 89, o mișcare pregătită dinainte  prin care un grup de trădători au ajuns la conducere și au distrus și vândut țara,, dezastre, etc.) Crează conflicte și războaie în care cele două părti provocate, luptă una împotriva celeilalte și nu contra adevaratului instigator. Tot ei finațează toate parțile implicate în conflict (După ce cele două părți implicate iși distrug toată țara, ei vin cu firmele lor să reclădească țările, Bechtel este o astfel de firmă).
2. Apoi prin intermediul mass-media și a manipulării determină o REACȚIE în rândul populației, care solicită o rezolvare a PROBLEMEI apărute.
3. In final tot ei vin cu SOLUȚIA care aproape întotdeauna se lasă cu efecte dure asupra populației (săracie, restrângerea unor drepturi și libertați, etc. – vezi atentatele din 9/11, armele lui Saddam, criza financiară…) Ei trec întotdeauna drept instantă împăciuitoare care pune capăt conflictelor.

După ce și-au pus ochii pe o țară, cum a fost Romania de exemplu, trimit așazișii asasini economici care încearcă cu bani să cumpere conducătorul sau oamenii din jurul lui, dacă nu reușesc acest lucru încearcă asasinarea conducătorului și dacă acest lucru nu le iese caută motiv de război. După ce înlătură conducerea potrivnică își pun ei guverne marionete, cum sunt toate guvernele de la noi dupa 89 încoace care la comandă vănd toate resursele și avuțiile  țării. Nu căutați scuze politicienilor noștrii șă ziceți că unii sunt mai buni ca alții, căci cine nu face voia masonilor sataniști ce conduc lumea nu ajunge la conducere. Ceea ce au facut în Romania din 89 încoace se vede, suntem o țară care nu mai are nimic al ei strategic: industrie, energie , resurse minerale si petroliere, etc. Suntem vânduți și slugi în propria țară.

Un caz în care au aplicat toate cele 3 metode: asasinii economici, asasinarea conducătorului și razboiul a fost cazul lui Saddam, la care după ce au încercat să îl cumpere și să îl asasineze și nu au reușit au căutat motiv de război..

CARE ESTE SCOPUL LOR?

Practic scopul lor este să controleze și să conducă întreaga planetă prin crearea unei Noi Ordini Mondiale și a unui Guvern Mondial unic (Dacă sunteți atenți la știri, auziți adesea și pe politicienii noștrii vorbind de acest lucru). Acești oameni nu sunt interesați să câștige bani, deoarece „fabrica de bani” este a lor. Ei pot avea oricâți bani doresc. Ce iși mai poate dori cineva care are toți banii din lume? PUTERE și CONTROL ! Acesta este scopul lor.
De ce doresc ei să stăpânească lumea? Pentru că avand putere și bogăție, pot face asta. Peste 90% din oamenii din prezent ar face același lucru dacă ar avea acces la bogație și putere (Fapt care se vede căci hoția de exemplu la noi începe de la nivel de guvern și continuă până la cea mai mică primărie din cel mai mic sat).
Pentru a deține puterea absolută și controlul întregii planete ei intentionează să realizeze următoarele obiective:
1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic și a unei Noi Ordini Mondiale.
2. Distrugerea identității naționale a statelor lumii (Ceea ce se face acum la noi prin regionalizare).
3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (in special a crestinismului) si inlocuirea lor cu o religie unica de tip New Age. (Cel mai mare dușman al lor este ortodoxia care de 2000 de ani păstrează totul neschimbat și nu face compromisuri, ca dovadă fiind cei peste 11000000 de mucenici care au ales să moară decât să renunțe la Hristos)
4. Controlul total al populației globului și a fiecărui individ în parte precum și transformarea lor în „sclavi de tip modern”. (Actele cu cip și dictatura biometrică, după aceste acte va urma cipul implantat care va fi și carte de identitate și permis de conducere și card de sănătate și card bancar, etc. După introducerea acestui cip sau inainte vor scoate banii lichizi, invocând ca motiv evaziunea fiscală sau alte motive. Acest cip este semnul din Apocalipsa fără care nu vei mai putea cumpăra sau vinde,  care odată ce l-ai luat ești al satanei. Ai luat semnul, chiar de s-ar ruga Heruvimii și Serafimii pentru tine ești pierdut pe veci. Nu trebuie să vezi decât ce se întâmplă în jurul tău ca să vezi că acesta este adevărul și unde ne îndreptăm)

16.

Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

17.

Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

18.

Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

 
5. Reducerea masivă a populației globului până la o limită ușor de susținut de către mediul și resursele planetei. (Dacă cineva vorbește de faptul că suntem prea mulți pe pământ să știți că asta e o manipulare și o idee adesea repetată de ei până zicem că e a noastră. În acest moment în jur de jumătate din toata mâncarea se aruncă și alt motiv pentru că unii mor de foame este că alții au atâta iubire de averi și foame de bani încât adună averi din care ar putea trăi milioane sau miliarde de oameni. Așadar pentru  egoismul unora trebuie să moară miliarde de oameni. Dacă susțineți ideea că suntem prea mulți și am trebui reduși ca și număr atunci această reducere ar trebui începută cu familia, neamul și cu tine cel ce susții acest lucru. Numai Dumnezeu care ne-a creat are drept de viață asupra noastră.)

 
6. Promovarea depravării și a obiceiurilor rele pentru îndepărtarea moralei creștine (Se vede la noi cât de mult se încearcă lgalizarea căsătoriilor între homosexuali, această spurcaciune prin care omul se face mai rău decât dobitoacele și necuvântătoarele și pentru care Sodoma și Gomora (actuala mare moartă) au fost distruse).


7. Distrugerea modelului actual de societate și a celulei ei de bază, familia
8. Distrugerea libertății de exprimare și restrângerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.
Toate acestea se întâmplă chiar ACUM și într-un ritm tot mai accelerat. 

 

 

GUVERNUL MONDIAL

Guvernul Mondial funcționează pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi şi noi, bazat pe inteligenta și puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-și alege propriul destin. Cine dorește mai multe detalii poate studia acest document rar:

Harta guvern mondial

(Important: Faceți download la acest document căci nu se știe cât timp va mai fi disponibil pe internet…SOPA, PIPA, ACTA vor reduce drastic accesul la astfel de materiale)
Utilizând harta se poate urmari pe ce direcții si in ce zone se propaga efectele unor decizii luate de diverse structuri componente (Harta poate fi găsită pe internet căci e foarte mare și detaliată).
Sunt detaliate relațiile și zonele de influență la nivel mondial ale principalelor dinastii și familii care conduc lumea. Guvernul Mondial este prezentat în acest document ca fiind un complex intelectual, capabil să coordoneze, acumuleze şi să se concentreze toate mijloacele de definire și stabilire a normelor de dezvoltare a unei societăți de tip nou.
Acest complex este format din nuclee financiare, politice, strategice şi diplomatice, birouri ştiinţifice şi tehnice, de planificare de cercetare, servicii de culegere a informatiilor, inclusiv rețele de tip mafiot.
De menționat faptul că integrarea europeana și „cedarea de suveranitate” a statelor au ca scop final crearea acestui Guvern Mondial care va fi singurul suveran peste toate tarile.

CUM SUNT ORGANIZATI SI CUM CONTROLEAZA LUMEA?

Organizarea lor și modul prin care controlează lumea este de tip piramidal. Sistemul se numeste Piramida Puterii (Pyramid of Power) și este descris mai jos:

piramidaputerii

După cum se observă în vârful piramidei se găsește OCHIUL CARE VEDE TOT. Este un simbol Illuminati și reprezintă Ochiul lui Lucifer sau Ochiul Satanei. Cine are control asupra lui, are control asupra banilor lumii. De aceea acest simbol (piramida și ochiul apare și pe dolarul american).
Oculta Mondială (de pe nivelele 1, 2 și 3 ale piramidei) se considera supusii Satanei și i se inchina (I se închină față catre față la fel cum un om vede alt om). De aceea ei încearcă să controleze nivelele inferioare ale piramidei ca să le aducă sub conducerea Ochiului Satanei.
Pare absurd în zilele noastre ca oameni atat de importanti ai planetei, atât de bogați și de influenți să creadă în puterile Satanei și să i se închine, dar vă asigur ca exact așa stau lucrurile (Voi aduce și eu dovezi în acest sens). Este foarte greu să iți faci o imagine de ansamblu asupra întregului mecanism (care se desfășoară de la cele mai înalte nivele până la noi, oamenii de rând, poporul lui Boc și al lui Băsescu), dar voi încerca să lămuresc câteva aspecte esențiale.

NIVELELE PIRAMIDEI

0. Nivelul 0 – Forta superioară reprezentată prin Ochiul Care Vede Tot. (Pentru mulți pare greu de crezut în aceste vremuri moderne  dar varful piramidei de care ascultă toți bogații lumii și i se închină și pe care îl numesc arhitectul universului este satana cel din Biblie. )

Foarte Important : Înțelegerea Forței din vârful Piramidei Puterii îți dă posibilitatea să „spargi” piramida și să te sustragi controlului ei (Mai mult e elementul cel mai important pentru a înțelege tot ce se întâmplă în lume și de ce se întâmplă, fără acest element nu ești decât un om simplu care la o bere sau la un colț de stradă face și el politică și își dă cu părerea despre lucruri care îl depășesc, e ca și cum de la baza muntelui încerci să descrii ce e în vârful lui. Urcă-te în schimb pe munte, în vârful piramidei și de acolo vei înțelege tot tabloul și atunci când vei auzi pe unii facând politică la colț de stradă te va trece zâmbetul văzând cât de departe de adevăr sunt).
Ca să poți înțelege cu adevărat forța care se află în vârful piramidei, trebuie în primul rând să te înțelegi pe tine însuți. Trebuie să înțelegi de unde vii, de unde ai apărut și încotro te îndrepti, unde vei dispare. Răspunsurile la aceste întrebari sunt în interiorul tău, iar cheile de descifrare se găsesc peste tot în jurul tău, inclusiv în lumea materială, palpabilă. Din păcate indiciile pe care le găsești în diverse surse de informare sunt amestecate cu o mulțime de minciuni. Ca să afli răspuns la aceste întrebări trebuie să îți urmezi nu inima și nici creierul ci pe amândouă în egală măsură.
Pentru înțelegerea Forței trebuie să existe un balans perfect între suflet și rațiune, fără separare între ele. Cine e ghidat doar de sentimente e ușor de indus in eroare, de asemenea cine se ia doar după rațiune e ușor să se înșele. Dar e foarte greu să înșeli pe cineva care are un perfect echilibru între cele două.
Pentru a înțelege ce este în vârful piramidei trebuie sî vezi realitatea din exterior, să înțelegi natura realității imediate. Numai așa vei putea înțelege natura controlului pe această planetă. Și ține minte: Dacă nu faci parte din SOLUȚIE, vei face mereu parte din PROBLEMĂ.

1. Nivelul 1 – Familiile regale

În vârful Piramidei Puterii, pe nivelul 2 se află familiile regale europene care toate sunt înrudite între ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei sunt cu toții rude de sânge, trăgîndu-se din familia Windsor. Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic.
Aici poate fi menţionat faptul că si în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi „democratic” (Care vot democratic? Alegem noi candidații? Nu alegem. De exemplu la americani ambii candidați au același stăpân și poporul alege între două slugi masonice ale satanei) prin vot popular din 1776 şi până în prezent sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de „casă regală” sau dinastie.
Conform unor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situează un grup de oameni extrem de influenți, dar a căror identitate nu se cunoaste (Ei sunt puțini ca număr și puterea lor stă tocmai în această identitate ascunsă a lor, caci oamenii dacă ar ști cine sunt le-ar lua puterea).

2. Nivelul 2 – Consiliul celor 13 familii

Pe nivelul 2 se află așa numita Aristocrație Neagră compusă din 13 familii, cele mai bogate din lume.
David Icke (Mare atenție la acest autor care este un mare susținator al religiei universale sataniste de tip new age și carțile lui sunt pline de rătăciri) scrie în lucrarea „Secretul Suprem” că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”. Aceasta a fost creată în antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[…] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”
Aceste familii sunt (in ordine alfabetică):
1. Dinastia Astor
2. Dinastia Bundy
3. Dinastia Collins
4. Dinastia DuPont
5. Dinastia Freeman
6. Dinastia Kennedy
7. Dinastia Li
8. Dinastia Onassis
9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russell
13. Dinastia Van Duyn
Membrii acestor familii ocupă cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii. Mass media controlata aproape in intregime de aceste familii ne spune ca Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 miliarde dolari, sau, Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.
De fapt acești miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care deține incredibila suma de 500 trilioane de dolari (500000 de miliarde)  (mai mult de jumătate din averea totală a lumii !!!). Cu averea acestei familii poate fi hranită și îmbracată TOATĂ populația globului.

Familia Rothschild,500 de trilioane avere!

Unul din modurile prin care aceste familii controlează lumea este prin multinaționale care dețin acțiuni una la alta, aceasta deținere este atât de complicată încat aproape ca I se pierde urma.

 

Citez aici un studiu publicat online (articolul poate fi găsit online scriind: companii care conduc lumea)

Nu este vorba nici despre teoria conspiraţiei, nici despre negarea ei. Pur şi simplu, după cum reiese din cifre, un grup exclusivist de 737 de companii transnaţionale (TNC) controlează circa 80% din cifra de afaceri a celor mai mari companii din lume şi, implicit, are controlul asupra deciziilor acestora. Aceasta este concluzia finală a unui studiu publicat recent de către Universitatea din Zurich, studiu efectuat de către Stefania Vitali, James B. Glattfelder şi Stefano Battison.

Dintre acestea însă, „nucleul dur”, de doar 147 de companii sau grupuri, controlează, direct sau indirect, nu mai puţin de 40% din cifra de afaceri a celor mai importante companii din lume.

Legăturile dintre marile companii economice influenţează economia globală. Principala problemă a cercetătorilor a fost descoperirea structurii controlului marilor corporaţii mondiale.

Cum funcţionează „caracatiţa” ?

Plecând de la ideea că un acţionar al unei companii deţine şi alte acţiuni sau alte firme, se va forma o matrice a deţinerilor, respectiv a portofoliului. Potrivit unui ecuaţii folosite de către cercetătorii de la Universitatea din Zurich, dacă firma I deţine un procent din firma J, iar firma J are acţiuni la firma L, atunci firma I este indirect conectată cu firma L. Aceste conexiuni indirecte se înmulţesc rapid, lucru care va duce la extinderea reţelei. Pentru a exemplifica, cercetătorii au prezentat structura corporaţiei Benetton.

Structura corporatiei Benetton

În graficul A sunt arătate deţinerile directe iar în B cele indirecte, pornind de la cele directe.

Cu cât sunt mai multe legături indirecte, cu atât fiecare acţionar are dreptul, oricât de mic, să decidă în şi mai multe firme. De aici rezultă conexiunea strânsă dintre companii, respectiv controlul anumitor companii asupra altora şi în final, asupra mediului de afaceri.

Reţeaua companiilor transnaţionale are o structură de tip „papion” (bow-tie structure), după modelul graficului de mai jos. Asta înseamnă că există o secţiune formată din „pulsul” de investiţii (IN-section), un nucleu şi o secţiune de împărţire a controlului (OUT-section).

Structura papion transnationale

OUT-section este cea mai amplă parte din structură, însă nucleul este format din conexiuni dense. Din nucleu fac parte membrii care au aproape 20 de legături cu alţi membri. Ca rezultat, aproximativ 75% din deţinerile firmelor din nucleu rămân în mâinile companiilor din nucleul propriu-zis. Altfel zis, există un grup compact de mari corporaţii care deţin majoritatea acţiunilor de la fiecare dintre ceilalţi, ceea ce le conferă şi un grad ridicat de control. În graficul C, cercetării de la Universitatea din Zurich au încercat să construiască structura reţelei.

C

Cercetătorii au plecat de la premisa că dacă o companie deţine de la 51% în sus într-o altă companie, atunci prima va avea control total, ceilalţi acţionari având un grad de control la nivel decizional egal cu zero.

Baza de pornire: cele mai importante 43.000 companii dintr-un eşantion global de peste 30 de milioane de firme

Cercetătorii au pornit de la o listă de 43.060 de companii transnaţionale, din peste 30 de milioane de firme, identificate potrivit definiţiei Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD).

Reţeaua formată de acestea, reţea care se măsoară atât în valoare (după profit sau venituri, în funcţie de indicatorul dorit), cât şi după gradul de control, include 600.508 de noduri şi 1.006.987 legături de deţineri, respectiv de portofolii, de acţiuni deţinute la o anumită companie.

Topul celor mai puternice companii din economia globală (de la stânga la dreapta: poziţia, numele companiei, ţara unde are sediul fiscal, tipul de poziţie în cadrul reţelei şi gradul de control).

Topul celor mai puternice companii

Reţeaua constă în mai multe componente mici conectate între ele, dar cea mai mare parte din ea, la nivel de control (75% din toate nodurile), se bazează pe cele mai mari companii transnaţionale, după cifra de afaceri sau capitalizare, după caz, ele reprezentând un nivel de control de 94,2% din totalul TNC operaţionale. Cercetătorii, după cum explică în raport, se referă la anumite grupuri de firme în care fiecare membru, respectiv parte a grupului, deţine direct sau indirect acţiuni la alte firme.

În mod normal aceste companii nu ar trebui să aibă un grad atât de mare de control, măcar pentru faptul că sunt publice, în sensul în care oricine poate deveni acţionarul lor. Cu toate acestea, gradul de distribuţie al controlului nu este nici pe departe echilibrat.

B

Astfel, conform studiului citat, doar 737 de proprietari, respectiv corporaţii, de top deţin 80% din controlul asupra valorii tuturor companiilor transnaţionale, ceea ce înseamnă că distribuirea controlului e mult mai inegală decât distribuirea averii. „Cei mai puternici actori economici deţin un control de 10 ori mai mare decât ne-am fi aşteptat, bazându-ne pe averea lor”, concluzionează cercetătorii.

Pe de altă parte, cele mai puternice 147 de corporaţii transnaţionale, care fac parte din „nucleul dur”, deţin 40% din controlul economic global.

Cum a fost realizat studiul

Au folosit trei modele de analiză: modelul liniar, în care nu există deviaţie între deţineri şi control, modelul pragului, în care controlul total al companiei este distribuit acţionarului majoritar, iar ceilalţi acţionari au control zero, şi modelul controlului relativ, în care distribuţia controlului este bazată pe un raport relativ legat de deţinerile pe care le are fiecare deţinător.

Prin control, ei se referă la ce valoare economică a unei companii, sau parte din reţea, poate să influenţeze un acţionar, în mod direct şi indirect

Ca rezultat, un acţionar poate să aibă un control mai mare dacă este capabil să îşi impună decizia în multe firme cu o valoare economică mare. Cu cât e mai mare controlul acţionarului, cu atât este mai mare şi puterea de a influenţa decizia finală.

Concluzia finală: controlul se rezumă la un club restrâns de corporaţii

Nodurile cele mai puternice dintre marile companii transnaţionale tind să se conecteze între ele, ceea ce înseamnă că cele mai puternice TNC-uri se atrag, formând o concentraţie mare de putere.

Cei mai puternici actori economici vin din sectorul financiar şi sunt nume cunoscute pe piaţa internaţională. Studiul arată că aceste companii sunt legate într-o reţea extrem de încâlcită, însă acel „club exclusivist” controlează toată economia mondială, influenţând, inevitabil, şi evoluţia companiilor mai mici

Familiile acestea sau mai exact persoanele puține la numar care dețin aproape toate afacerile și resursele pământului conduc din umbră toată lumea pentru că sunt puțini și se tem de oameni să nu le ia puterea iar după cum reiese mai sus au dezvoltat o așa încrengatură între firme încât sa nu poată fi identificați. Topul Forbes nu este decât o caricatură, praf în ochi. Cum poate fi comparată averea de cinci sute de mii de miliarde cu averea de cateva zeci de miliarde ale fruntașilor din topul Forbes.

Revenim la structura piramidei:

3. Nivelul 3 – Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiți și Olimpienii) a fost fondat în 1727 de catre aristocrația britanică și este compus din cele mai puternice „sub-familii”.
Acest comitet coordoneaza direct o mulțime de instituții și organizații majore din întreaga lume, printre care: Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relații Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotundă, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internațională, Francmasoneria Universală, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presă, Societatea Regala Britanică, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crima și Justitie, MIT, NATO, Crucea Roșie Internatională, Universitatea Priceton, Banca Mondială, American Express, Citibank, Credit Suisse, etc.
Lista este prea lunga pentru a fi prezentată aici, dar cine doreste sa afle toate detaliile cunoscute despre Comitetul celor 300 poate descarca acest document intocmit de Dr. John Coleman,  fost ofiter al serviciului de spionaj britanic:

 

 

4. Nivelul 4 – Centrul de comanda

Nivelul 4 centrul de comanda

Pe acest nivel se găsesc cele 6 structuri care reprezintă centrul de comandă la nivel global:
– Comisia Trilaterală,
– Consiliul Relațiilor Externe (CFR),
– Grupul Bilderberg,
– Clubul de la Roma,
– Organizația Națiunilor Unite
– Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale
Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.
Masa Rotundă, creaţia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes este o structura atat de complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea: „Masa Rotunda însăși este alcatuită dintr-o adevarată încrengătură de companii, instituții, bănci și unități de învățâmant; ea le-ar ocupa timpul specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o descâlci și înțelege„.

Este știut căci aceste familii au ales tot timpul cei mai mari savanți din toate domeniile să lucreze pentru ei, nu e așadar de mirare că au dezvoltat un sistem de control așa de complicat încât nu poate fi înțeles de oamenii de rând. Acest sitem are ca finalitate cipul implantat (666) și pierderea pe veșnicie.
1. Comisia Trilaterală este o „asociație particulară” înființată în 1973 din inițiativa lui David Rockefeller cu scopul de a „întări cooperarea economică și politică între continentele: american, european și asiatic”. De aceea se numește Trilaterală. În componența acestei comisii intră directori de concerne, bancheri, politicieni (printre care și foști presedinți ai Statelor Unite), economiști, etc. – în general cei mai influenti oameni din America de Nord, Europa și Asia. Practic această organizație privată în care se intră doar cu invitație specială pe baza unor merite deosebite, conduce lumea peste capetele guvernelor. Dupa luarea unor decizii, membrii organizației le transmit guvernelor, iar acestea le aplică la nivelul fiecarui stat. Toate națiunile lumii sunt conduse de această entitate suprastatală. În fiecare an Comisia Trilaterală are o intrunire în plenul ei și câte o întrunire zonală. În perioada 15-17 octombrie 2010 întrunirea secției europene a Comisiei Trilaterale a avut loc la București, într-o discreție aproape totală. 170 din cei mai puternici oameni ai lumii au venit la București și presa abia a semnalat acest lucru. Totusi exista o inregistrare Antena 3 pe care daca o vizualizati, veti intelege ce putere imensa are aceastaComisie.

Mugur Isărescu este membru al acestei comisii așadar avem un lup pus ca paznic la oi, un trădator ca paznic la aurul și banii țării.
2. Consiliul pentru Relații Externe (CFR) (din engleză Council on Foreign Relations) a fost fondată în 1921 si este o organizație americană non-profit nepartizană specializată în politică externă a Statelor Unite și afaceri internaționale. „Consiliul pentru Relatii Externe este un organ al ceea ce C.Wright Mills numea “Elita puterii” – un grup de bărbaţi, cu interese şi concepţii similare, care pun la cale cursul evenimentelor din poziţii intangibile, situate în spatele scenei.” declara Charles Kraft, membru CFR şi al Comisiei Trilaterale.
3. Grupul Bilderberg este o organizație cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni. Reuniunile au loc anual, începând din 1954. Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri Rotschild. Grupul este puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Organizația are o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită.
Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagină de internet și nicio întâlnire nu este înregistrată.
Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalități politice, culturale, economice, universitare, ce se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa și America, în aproape 50 de țări.
4. Clubul de la Roma, a fost înființat în aprilie 1968 de către Aurelio Peccei, om de știința şi afacerist italian şi Alexander King, un om de știința scoțian. Doctrina clubului se bazează în special pe raportul Limitele Creșterii (The Limits to Growth) publicat in 1972. Conform acestui raport orice crestere are o limita care trebuie prevazută și preântampinată. Creșterea economică este limitată, resursele sunt limitate și la fel, creșterea populației globului are o limită. De aceea trebuie luate măsuri din timp pentru a preveni atingerea acestor limite. În acest context, unul din obiectivele Illuminati, reducerea populatiei globului pare a fi o masura necesară (Chiar dacă numai Dumnezeu are dreptul de a da și lua viața ei se cred dumnezei). De remarcat Ochiul Care Vede Tot care apare în spotul publicitar al Clubului de la Roma (vezi pe pagina oficială).
5. Organizația Naţiunilor Unite (ONU) reprezintă calul troian al guvernului mondial în pregătire şi au în subordine o vastă reţea de organizaţii care se pretind în slujba popoarelor, dar care nu reprezintă decât o acoperire a unei manipulări groteşti, legată – printre altele – de ţările în curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrală şi de Sud. Din reţeaua ONU face parte și Organizaţia Mondială a Sănătăţii, o filială aflată în proprietatea cartelului farmaceutic anglo-american-elveţian. Ori de câte ori această organizaţie avertizează lumea că se va produce o epidemie, cei care o controlează, corporaţiile farmaceutice, asigură vaccinul necesar. Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei – reacţie – soluţie, deşi vaccinurile provoacă mari probleme de sănătate, afectând bunăstarea fizică şi psihică a miliarde de oameni.
6. Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale, cunoscut și sub numele de Chatham House este unul dintre cele mai importante cluburi de reflecţie în materie de afaceri internaționale, din lume, ocupând locul întâi în clasamentul „Non-US Think Tank” al Foreign Policy. Dezbaterile din acest club sunt structurate sub forma unor analize independente pe domenii diverse precum Energie, Mediu, Resurse Guvernamentale, Politici Economice Internaţionale, Securitate, Sănătate. Una din regulile clubului este ca membri trebuie sa pastreze confidentiala identitatea celor care emit ideile.

Consiliul Relațiilor Externe şi Comisia Trilaterală controlează aproape sută la sută opinia publică.Toate marile cotidiene, agenţiile de ştiri şi principalele canale de televiziune, ale căror ştiri şi emisiuni sunt urmărite de opinia publică au în poziţii de conducere membrii acestor organizaţii. (Cum se explică de exemplu că înmormântarea Parintelui Justin Pârvu marele nostru duhovnic nu a fost transmisă pe nici un post?)
Dacă pe primele 3 nivele se găsesc doar cei care sunt înrudiți cu familiile și sub-familiile Ocultei Mondiale, pe nivelul 4, precum și la nivelele inferioare ale Piramidei Puterii pot avea acces și oameni care nu sunt rude de sânge cu familiile și sub-familiile conducătoare de la nivelele 1, 2 și 3.
Chiar și politicieni/demnitari români pot fi găsiți în structurile de comandă de pe nivelul 4. De exemplu in Comisia Trilaterala tara noastra are doi membri cu drepturi depline: Mugur Isarescu (Guvernatorul BNR) și Mihai Tănăsescu (reprezentantul Romaniei la FMI).
În același timp, Mugur Isărescu este și presedintele ARCOR, filiala română a Clubului de la Roma.
Din ARCOR fac parte printre altii: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Calin Georgescu, Daniel Daianu, Mircea Malita, Sergiu Celac. (vezi lista completa :clubofrome.ro).
Așa că putem dormi liniștiti:  prin aceste persoane, Ochiul Care Vede Tot este prezent și în tara noastră.
Centrul de Comanda de la nivelul 4, controlează întreaga populație a globului prin intermediul structurilor de pe nivelele 5, 6 si 7.

5. Nivelul 5 – Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controlează financiar populația globului, se găsesc pe acest nivel. Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială, Banca Reglementarilor Internaționale, Băncile Centrale precum și mecanismele de impozitare a populatiei. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populatiei conceput vreodată. Control prin intermediul banului. Oare de ce banul se mai numeste și Ochiul Dracului? „Dati-mi pe mana moneda unei țări și nu mă mai interesează cine face legile în acea tară” este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o țară nu este condusa de un guvern sau președinte, ci este condusă din umbră de cel care controleaza moneda țării respective. Probabil de aceea o țară nu se poate gospodări singură ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai conteaza cine face legile și ce legi face, căci oricum se aplica numai directivele FMI. (Se vede clar la noi cum FMI obligă la vânzarea ultimelor proprietăți pe care le mai are Romania, cum le pune piatra de mormânt)

6. Nivelul 6 – Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situează marile corporații internaționale care urmăresc controlul populației prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pamant sunt darul naturii (sau al lui Dumnezeu) facut tuturor oamenilor care traiesc pe fața pamantului.
Astăzi însă, deşi ni se spune că trăim în lumea tuturor libertăţilor, drepturilor şi a democraţiei, ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente sau înşelătorii. Peste tot pe glob unde pamanturile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care îi corup pe politicieni să reglementeze cultivarea și comercializarea produselor.
Intenția este de a-i distruge pe mici producători sau de ai scoate în ilegalitate, ceea ce înseamnă ca nici cel mai inofensiv producator nu va mai putea să cultive nimic în grădina proprie făra aprobarea guvernului.
Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi parametri ştiinţifici după care producătorii trebuie să se ghideze nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă! Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.
De la 31 decembrie 2009, Guvernul României a început, alături de alte 165 de state semnatare (reprezentând aproape 85 % din populația planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factură nazistă, introdus de AG Farben și care va stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea, prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasă ca Terra să poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite in laborator, aditivate și iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ul www.codexalimentarius.com.

7. Nivelul 7 – Controlul populației globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populația. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populației prin aceste 4 componente: Religie, Învățământ, Guverne și Media. Practic stăpânii lumii se ascund în spatele acestui paravan (nivelul 7) pentru a-și îndeplini planurile. Populația este îndoctrinată prin religie (Singura religie care este persecutată și adepții ei prigoniți este cea ortodoxă, singura religie care îl deranjează pe satana, stăpânul lumii căci prin ea se mântuiesc oamenii și nu îi poate duce în iad,  restul religiilor pot fi practicate nestingherite căci oricum lucreaza în folosul satanei din vârful piramidei și concuce adepții lor în iad), îndobitocită prin sisteme de învățămant (Acolo li se insuflă tinerilor că omul se trage din maimuță) care nu sunt decat o fabrică de produs oameni pe care statul să-i întrebuințeze apoi după scopurile sale, ținută în frâu de către instituțiile guvernamentale și prostită de către massmedia.
Rezultatul este o populație lipsită de energie şi de entuziasm, lipsită de putinţa de a acţiona şi de a reacţiona, incapabilă să iși dea seama ce se întâmplă cu ea, astfel încât orice bandă politică se poate face stăpânul ei.

8. Nivelul 8 – Populația globului sau unitățile de munca

Pe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflam noi populația globului, oamenii de rând, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost îndoctrinați că trebuie să facem: ne naștem, facem scoala, muncim pentru stăpânii noștrii, le plătim taxe și impozite și apoi ieșim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea să dispara din acest ciclu, căci nu-i ajuta cu nimic pe cei de sus.

Interesant este că din turma unii dintre noi pot sa se ridice temporar pe nivele superioare, să facă parte din instituțiile guvernului, să ajunga pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondială sau FMI sau chiar pe nivelul 4 în Clubul de la Roma. Dar când ei devin inutili pentru stăpâni, sunt aruncați din nou în turma de jos.

De pe nivelele 5, 6 si 7 se produc cele mai dure atacuri și cele mai mari presiuni asupra populației. Este atacată siguranța financiară și alimentară a fiecăruia dintre noi, este atacat sistemul de sănătate public, învățământul, religia, cultura, identitatea națională.

În fața acestor forțe colosale care domină planeta, guvernul nostru și conducătorii nostri „aleși de popor” nu au practic nici o șansă. Ei trebuie să execute întocmai ordinele pe care le primesc și să pună țara la dispoziția celor ce conduc lumea (Decât tradator și vânzător de țară, mai bine mort căci nu te poate obliga nimeni să faci ceva peste voia ta dar politicienii noștrii fac, își vând și omoară indirect semenii și își iau comisionul). Singura problemă este că acești conducători ai noștri pe lângă faptul că fură, sunt și incompetenți și nu știu să negocieze mai dur condiții avantajoase pentru poporul român. Este clar că România nu se poate izola și dezvolta separat în afara contextului regional și global. Vrem sau nu, ea face parte din planul Noii Ordini Mondiale, și dacă întreaga lume se îndreaptă într-o direcție, noi nu avem cum să mergem în direcție opusă. Poziția pe care o vom avea în acest nou plan global, depinde doar de cei care ne conduc.

Redau în continuare ceea ce se spune în filmul bancherul ce poate fi găsit și pe youtube:

Bancherul (William Montague The 3rd):

” Bancherul își spune părerea, de partea elitelor. Să controleze viețile tuturor. Ceva ce trebuie urmărit de către cei ce sunt porniți împotriva situației financiare din prezent. Acest lucru se întâmplă cu adevărat.

Salut! Numele meu este Montague William al 3-lea. Și ceea ce îți voi spune ar părea cam absurd. Dar cu cât sunt mai puțini cei care  cred asta, cu atât mai bine pentru mine. Pentru tine, vezi sunt banca și marea industrie. Multora v-am controlat viețile într-un an în timp pe voi vă chinuiați și sufereați în lupte. Noi am creat lucrurile de care nu aveți nevoie: sporturile, mașinile, moda și tv cu plasmă.

Îmi amintesc bine cum a început totul, secrete de familie transmise din tată în fiu, informații moștenite ce imi dau avantaje, în timp ce voi, țăranilor, oameni ce dormiți întinși în paturile voastre. Noi controlăm banii ce vă controlează viețile. În timp ce voi adorați idoli falși fără să vă gândiți de două ori înainte să vă vindeți sufletul pentru un loc pe soare.

Aceste lucruri ce nu contează când ți se termină timpul, dar atâta timp cât ei sunt acolo să controleze masele eu stauu liniștit și mă gândesc la ale mele, în siguranță, datorită informațiilor pe care le dețin în timp ce voi, oamenii simpli, vă pierdeți locurile de muncă.

Vezi tu, eu doar te țin într-un continuu dispreț , dar zâmbetul de pe față mă face să nu plătesc nimic, pentru că dețin arma numită televiziune globală ce ne conectează și face invitații de empatie. Ar trebui să crezi că noi ne temem de tine. În timp ce noi, bancherii și brokerii suntem câțiva. Dar dacă ai vedea asta, ne-ai lua puterea. De aceea declanșăm terori zilnic, ca să îți fie frică. Panica ce declanșează războaie și boli, ce te rețin la a-ți găsi integritatea spirituală.

Noi aranjăm jocul și cumpărăm ambele tabere ca să te facă sclav în viețile voastre cu neajunsuri.

Așa că pleacă și muncește până îți vine ceasul și cînd totul se apropie de sfârșit, la câțiva ani de moarte te vei uita în trecut și atunci vei realiza că viața ta a fost un nimic, a fost o simplă fantezie.

(Tu dragă cititorule ce ai făcut cu viața ta până acum? Unde sunt mașinile și obiectele pe care le-ai avut de-a lungul vieții? A meritat să trudești atât pentru ele? Atâția zeci de ani pierduți? Și deoarece Dumnezeu ți-a dat un trup care va fi mâncat de viermi și un suflet care este veșnic, nemuritor, câte ai facut pentru trup și câte pentru suflet? Îm mare înșelare ești prins dacă nu te ocupi de suflet. Poți fi milionar, miliardar că trupul tău tot putregai și târănă și mâncare pentru viermi va ajunge dar tu te îngrijești să ii faci toate poftele și îi dai să mănânce numai bunătăți , îl duci la sală, la solar, în excursii, îl îmbuibi în beții și desfrânări. Dar pentru suflet câte rugăciuni, cât post, câte metanii , câte fapte bune, câte spovedanii și împărtășanii și de cate ori ai fost la Sfanta Biserică. Dacă nu ai avut grijă de suflet începe acum căci tu de fiecare dată cănd mai sărbătorești un an în viața ta, ești mai aproape de moarte.

Dacă nu îți va păsa de moarte nu ești mai bun decât un șofer ce merge pe un drum drept unde la un anumit indice kilometric pe care șoferul nu îl știe se găsește o prăpastie adâncă în care sigur va cădea (această prăpastie nu este altceva decât moartea). Dacă vei avea grijă de suflet nu îți va mai fi frică de acel moment pentru că deși trupul tău va muri vei dobândi viața veșnică iar dacă nu decâte ori vei auzi că a murit cineva te vei îngrozi și de câte ori vei auzi vorbind pe cineva de moarte te vei indispune.

            Să știi că singurul lucru sigur în viață este moartea și dacă nu ai grijă de suflet te va lua pe nepregătite și vai și amar va fi ție atunci căci sufletul tău nu va muri dar se va chinui veșnic.

Dacă în momentul în care vorbesc despre moarte te scârbești sau vrei să treci mai departe, să știi că ai o problemă foarte gravă. Ca om învățat și sigur pe tine nu ar trebui să simți nici o frică căci nu zic oamenii de știință că nu este nimic dincolo de mormânt?

Acum sunt foarte puține lucruri pe care nu le controlăm. Să avem avocații și poliția a fost mereu un scop, să afci ceea ce spunem noi în timp ce protestezi pe străzi. Dar niciodată nu realizați că sunteți doar niște oi. Adevărata putere stă în mâinile a foarte puțini oameni. Ați votat pentru partide, ce puteați face mai mult, dar ceea ce nu știți e că toți sunt la fel (În Romania din 1989 până azi nu vine un președinte după altul și un guvern după altul și distrug și vând ce mai este de vîndut? Face careva ceva în folosul nostru? Nici unul nu face pentru că sunt slugi ai masonilor sataniști și execută ordinele pentru a ne pierde noi veșnic sufletele)

Bătrânul Gordon a întrecut împărăția lu David și tu vei urma liderul ce l-ai ales, dar sângele tău e roșu, pe când al nostru este albastru, dar tu pur și simplu nu vezi asta, faci parte din joc, o altă distracție precum banul și faima.

Fii pregătit pentru războaie în numele libertății, vaccinuri pentru boli ce nu vor exista niciodată, asaltul asupra mintilor influențabile ale copiilor și o lume cu microcpuri. Nu te vei putea împotrivi, informațiile mascate te vor ține sub papuc.

Depopularea țăranilor a fost mereu țelul nostru, dar eugenia (știința prin care oamenii se pun în locul lui Dumnezeu și vor să controleze câți oameni se nasc, omorând miliarde de oameni prin diferite metode) nu a fost ce ne-am propus. A da , noi am fondat nazismul ! Dar atâta timp cât noi deținem media , ceea ce se întâmplă cu adevărat nu te preocupă pe tine așa că mergi și te uită la plasma ta și lumea va fi condusă de cei pe care nu-i vei vedea. ”

Există doar un singur mod de scăpare din această mare capcană și înșelăciune, din această plasă de paiangen deasă țesută de satana prin slugile lui organizate în diverse structuri de conducere la nivel național și mondial: să devii un adevărat creștin ortodox practicant sau o adevărată creștină ortodoxă practicantă. Nu te grăbi să judeci ortodocșii pentru că și dintre ei abia unul din câteva sute sau mii se va mântui, de aceea am spus că trebuie să devenim ortodocși adevărați practicanți și nu numai cu numele. Nu te vei mai teme de nimic, vei înțelege ce se întâmpă în lume și  nici moartea nu te va înfricoșa.

 

Reclame

26 de gânduri despre „Capitolul II – Piramida puterii (Cine conduce lumea)

 1. solutii lumesti nu exixta?CUM PUTEM SA INCLINAM BALANTA IN FAVOAREA NOASTRA?daca refuzam cipul ce facem? ne apucam de agricultura?stam cu mainile in san si ne rugam ?

  • Balanta poate fi inclinata numai prin rugaciune, post, milostenie si celelalte fapte bune si cat mai multi romani sa se intoarca la Hristos si sa traiasca o viata de ortodox practicant. Ai de ales, accepti cipul implantat si mergi in iad sau il refuzi si daca mori din acest motiv devii mucenic (sfant). Nu e vorba de stat cu mainile in san, cu binecuvantarea duhovnicilor se pot face multe. O casuta si un teren undeva la tara va fi de folos celor ce vor sa refuze cipul.

   • Imi cer scuze, dar o bazaconie mai mare ca asta n-am mai auzit! Cu post si rugaciuni si cu mainile pe piept vom disparea ca dinozaurii! Iisus Mantuitorul n-a fost numai bland! A fost o Fiinta Suprema plina de curaj, care si-a asumat atat suferinta cat si sfidarea! Parabola cu obrazul si palma are aplicabilitate limitata. Din proprie experienta stiu ca zicala „cui pe cui se scoate” este foarte reala si realista. De ce credeti ca putorile aste stau inchircite si se tem sa iasa la lumina?! Nu va amintiti spectacolul jalnic al ticalosilor din CC in fata instantei judecatoresti? Erau uzi leoarca peste tot, pentru ca insul ticalos, viclean, uneltitor, hapsan, fara omenie etc., este IN PRIMUL RAND LAS, PANA LA DEMENTA! Uitati-va la „alesii” nostri! Isi tem spinarea si si-o protejeaza cu julai instruiti sa branceasca si cea mai inofensiva baba! Cand ai bube-n cap, te temi si de umbra ta! Or fi ticalosii astia mari si tari, dar nu uitati ca tot ce-ncepe are si-un sfarsit, mai ales ceva stramb. Durata depinde de prostia injugatului la poftele josnice ale intunericitului. Incestuosii astia se bazeaza pe inhaiteala si depravare, pe pofta murdara de lux si bogatie fara justa cauza. Daca putinii oameni cinstiti din lume si-ar asocia aptitudinile fizice si intelectuale cu care i-a inzestrat Dimnezeu si si-ar pune muntea cu ei, i-ar face pulbere de nici o molecula din puterea si bogatia lor n-ar mai aminti ca au trecut pe-acest pamant!

   • Problema este ca cei cu adevarat credinciosi sunt putini , mai exista o parte de nepasatori si cei mai multi sunt robi ai materiei. Cu cine sa schimbi ceva in tara asta, cu 1000 de participanti la mitingul anti cip? Din pacate sunt prea avansate lucrurile.

  • Doamne cătă dreptate are Stela . Nu cred că ,, Dumnezeu“ doarme iar necurații joacă hora cum vor ei . Să avem încredere în bunul ,, Dumnezeu “ și să nu ne pierdem credința niciodată.

  • O potentiala solutie este asta: http://mihaisilviuchirila.blogspot.ro/2013/12/initiativa-nemteana.html .
   Cine vrea sa ajute poate sa stranga semnaturi. Exista aici pe blog un articol despre cum se procedeaza.
   Pune oameni cu frica de Dumnezeu in functiile de conducere si totul se va schimba de la sine, un asemenea om nu poate face rau poporului, nu poate fura, nu poate face fapte potrivnice semenilor lui, pentru ca el vrea sa se mantuiasca si stie ca daca face ceva impotriva legilor dumnezeiesti sa terminat cu mantuirea lui. Fara Duumnezeu nu putem face nimic caci nici cei ce ne conduc nu fac ce fac singuri ci fac ce le impune diavolul pentru ca si-au vandut sufletul pentru bunuri materiale. Cine crede ca pe pamant exista oameni liberi se inseala, ori esti robul lui Dumnezeu ori esti al diavolului. Orice sistem de conducere care nu il are in frunte pe Dumnezeu e sortit esecului.

 2. Dintotdeauna, oriunde si oricand:
  Cine produce banii, detine Puterea
  Cine detine Puterea, stabileste Adevarul
  Cine stabileste Adevarul, controleaza Trecutul
  Cine controleaza Trecutul, determina Viitorul
  Cine determina Viitorul, produce Banii

  Who makes the MONEY, has the POWER
  Who has the POWER, establishes the TRUTH
  Who establishes the TRUTH, controls the PAST
  Who controls the PAST, determines the FUTURE
  Who determines the FUTURE, makes the MONEY

 3. 1.Ce se intampla in lume a fost adus spre stiinta de Sfintele Scripturi. Totul este prevazut, cum a fost explicat de Domnul personal sau prin prooroci. Va urma o cadere de la credinta si razboi mondial. Cind, nu stim.
  2. Dupa unii autori se pare ca acesti Iluminatii nu sunt oameni ci ingerii cazuti care conduc lumea din umbra, folosindu-se de persoane sau telepatic.

   • Deci, Dumnezeu nu e otodox. E Iubire și Energie. Nu e un moș cu barbă care sta undeva sus. Este mintea universala. Religiile sunt creațiile zeilor pentru a putea stăpâni și manipula lumea.

   • Cred ca ai o mare problema si nu eu o sa o rezolv. Dumnezeu e iubire, iubirea nu are religie. Nu exista biblie ortodoxa sau altfel ci este Biblia. As putea sa iti spun si eu sa citesti carti si altele dar nu are rost. Esti din cei manipulati si doar tu poti iesi din asta. Suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu deci suntem picaturi ale oceanului nesfarsit de iubire. Religiile sunt garduri de indobitocire si manipulare, biblia spune : veti cunoaste adevarul si adevarul va va face liberi. Tu crezi ca tinand o traditie te mantui, dar te amagesti. Te mantui doar prin iubire. Isus a spus: Va dau o porunca noua: Iubiti-va.

   • Eu nu am nici o problema. Continuam discutia dupa moarte, bine? Atunci o sa stii mai multe. Iar din partea mea crede ce vrei si eu la randul meu cred ce vreau.

   • Ok prietene, dar sa știi ca eu nu mă tem de moarte. Pentru mine este unirea cu Sursa iubirii eterne, o trecere de la moarte la viață!

 4. Intradevar, lumea este foarte complexă (n-aș spune complicată, pentru că ceea ce am reușit să înțelegem pana acum, pare destul de simplu). Deocamdată nu cunosc vreo dovada a existenței lui Dumnezeu în afară de dorința unor oameni de a „da vina pe Cineva” pentru lucruri pe care nu le pot înțelege. Și mie mi se pare extrem de greu de înțeles că din nimic se poate naște ceva. Incapacitatea mea de a înțelege acel NIMIC nu va fi liniștită vreodată de credibta intr-un Dumnezeu. Mi-aș pune la infinit întrebări despre nimicul din care a apărut Acesta. Dumnezeu nu e ceea ce prezinta religiile, oricare dintre ele. Dumnezeu este Universul, viata, suntem toti imreuna fi fiecare in parte. Daca vrem sa ne acordam cu aces univers sau nu, e alegerea fiecaruia dintre noi. Daca vrem sa dominam sau sa fim dominati, la fel, alegerea fiecaruia. In orice caz, in 2018, ignoranta este o chestiune de optiune. Eu cred ca doar cei ce nu vor nu sunt informati azi.
  „Dumnezeu e ortodox” e o inepție. Religiile au aparut când a început să gândească omul, au fost mii de religii înaintea iudaismului. Biblia a fost scrisă de iudei, iar creștinismul este o sectă a iudaismului. Ortodoxia este un cult al creștinismului, întâmplător mai răspândit în prezent in zona in care traim (noi doi). Probabil bunătatea și moralitatea promovate și susținute de ortodoxie te induc în eroare. Au existat oameni buni mult înainte de creștinism sau în zone în care n-a fost răspândită această religie. Există agnostici si atei foarte buni azi, oare sunt ortodocși fără să știe încă?
  Eu cred că deocamdată nu înțelegem multe și ar fi păcat să acceptăm explicații ilogice. Enigmele închise în cutiuțe și ascunse în sertare vor fi elucidate de alții, în locul nostru, mult mai tarziu, in unele situatii, mult prea tarziu… Oare nu e păcat să irosim acest neprețuit dar, VIAȚA, doar pentru că nu îl înțelegem?
  Credința ar fi benefică omenirii dacă vârfurile piramidei ar urma-o. Așa, prostimea se supune, liniștită de speranța intr-o viață mai bună după asta. Nu confunda credinta cu moralitatea. Omul a inteles din cele mai vechi timpuri ce e moralitatea, fara sa se teama de vreo forta supranaturala. Primii care au inteles ca nu exista acea forta supranaturala au inventat religia, doar pentru a manipula pe cei care nu intelegeau.
  NU vom invinge niciodata prin rugaciune si pocainta, in schimb vom deveni sclavii perfecti pe care si-i doresc cei ce ne conduc.

  • Nu stau sa ma contrazic cu ateii. Viata asta e ca si un labirint complicat in care oamenii trebuie sa gaseasca care este rolul lor pe acest pamant si scopul lor in viata. Din pacate iesirea din labirint e grea pentru ca este multa minciuna. Raman la parerea mea ca Dumnezeu este ortodox si nu imi schimba nimeni aceasta parere.

 5. Asta este un mare avantaj al ateilor: se bucura de libertatea de a-si schimba oricand parerile, pe masura ce descopera noi lucruri.
  Regret, dar nu pot convinge un credincios de nimic, deoarece credinţa lui nu se bazează pe dovezi, ea se bazează pe nevoia adânc înrădăcinată de a crede.
  O viata luminata iti doresc! Avem nevoie de oameni luminati pentru a lupta pentru libertate!

 6. Ar fi bine sa va interesati mai mult daca traim pe o planeta sau pe un pamant plat.Si cei care vorbesc despre univers e in felul urmator Pamantul e centrul universului si toate se invart in jurul lui atat soarele cat si luna.Daca crezi in Dumnezeu si el nu exista nu pierzi nimic dar daca nu crezi in Dumnezeu si el exista pierzi tot.

  • Nu exclud posibilitatea ca pamantul sa fie plat tinand cont de faptul ca nasa este cuib de masoni inca de la infiintare si cred ca pamantul este centru universului in jurul caruia se invart toate. Stiinta predata in scoli e in asa fel facuta incat sa excluda nevoia lui Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s