Capitolul I – Cautarea adevarului

CAPITOLUL I

CĂUTĂREA ADEVĂRULUI

Pagina in limba engleza: (Chapter I – Searching For Truth)

Dragă cititorule dacă a ajuns în mâna ta aceasta brosura ești pe cale de a afla lucruri atât de importante încat nimic în aceasta viata din ceea ce ai stiut sau ai făcut nu are o valoare mai mare.

Te găsești într-o intersectie în care se va decide viitorul tau și tu vei alege calea pe care dorești să mergi. Te rog citește acestă broșură și la sfârșit eu personal te rog să crezi ceea ce vrei, dacă consideri că cele citite îți sunt de folos poți să aprofundezi această cale citind lista de cărți de la sfârșitul cărții iar dacă cele citite nu te conving poti să verifici dovezile aduse personal fără a lua nimic de bun din ceea ce am zis.

Despre mine nu sunt multe de spus decat ca sunt absolvent al Facultății de Fizică Nucleară din București , aflată lângă Magurele unde se va construi in scurt timp cel mai puternic laser din lume. Nu spun acest lucru ca sa ma laud ci o spun pentru ca fiecare persoană din această lume are anumite înclinații și in urma lor urmează o anumită școala, școala care la rândul ei îți formează un anumit mod de gândire . Eu am gândirea de inginer fizician.

Ca orice om simplu mi-am pus mereu întrebarea: Ce suntem noi oamenii? Care este scopul nostru pe acest pamant? Ce sens are viata noastră? De unde venim și unde ne ducem ? Am aparut la întamplare in urma big bang-ului si suntem o consecință a haosului și întâmplării explicată prin teoria evoluționistă a lui Darwin sau suntem creați de Dumnezeu.

Urmarind foarte mult posturile de televiziune Discovery si alte posturi stiințifice am ajuns un mare fan al extratereștrilor și credeam orbește in existența lor și îi apărăm cu orice ocazie iar cine mă contrazicea nu avea nici o șansă în fața mea căci încercam să imi impun părerea în care credeam orbește. Am vizionat sutele de episoade ale filmului Stargate și credeam că cel puțin o parte din cele prezentate acolo sunt adevărate. Și ca sa nu vă pun răbdarea la încercare va spun de acum că extratereștrii chiar există și dacă o sa cititi aceasta broșură până la sfârșit o să vedeți și mijloacele prin care pot intra în legatură cu voi dar o sa preferați să nu faceti acest lucru. Deși filmele SF sunt frumoase si extratereștrii din filme interesanți, cei adevarați sunt de milioane de ori mai puternici decât orice supererou: superman, spiderman, ironman, etc

Poate o să luați în batjocoră sau în râs aceasta broșură dar înainte de a face acest lucru vă adresez aceasta întrebare:

Există pe acest pămant măcar un singur om de știință care să nu poată greși în toate teoriile și afirmațiile pe care le face ? Care să aibă toate teoriile lui perfecte în proporție de 100 %  și fără greșală astfel încăt orice afirmație va face el în decursul vieții să nu poată fi pusă la îndoială și să fie luată de bună fara a cerceta puțin cele spuse?

Eu personal spun că nu există un asemenea om care nu poate greși. Noi personal greșim tot timpul la muncă sau acasă sau în orice altă activitate pe care o facem.

Poate fi un om de știință care în 99% din cazuri are dreptate dar la un moment dat tot greșește.

La fel cum un mare om de știință poate greși la fel și eu un simplu om sau oricare alt simplu om poate avea dreptate într-o problemă în care un mare om de știință a dat greș. Asa că te rog dragă cititorule să nu combați cele spuse de mine sau aduse de mine ca marturie fără a le trece prin filtrul minții tale doar pentru că un mare om de știință cum este de exemplu Hawking a spus cu totul altceva. Citește cele spuse de mine și cele spuse de Hawking și nu lua de bun nici ceea ce spun eu nici ceea ce spune el pentru că atunci au gândit alții în locul tău și ai luat de bun poate o mare prostie. Citește până la capat și apoi pune în balanță dovezile palpabile, nu basmele, nu ipotezele, nu teoriile și alte vorbe aruncate în vânt.

Să știi ca e foarte periculos să iai de bune vorbele și afirmațiile științifice spuse de cineva doar pentru că este un mare savant. Cât de ușor poate fi propagata o minciună care are în spare un om de renume.

Dacă eu îti spun ca există Dumnezeu și știi ca Hawking și mulți alți mari savanți afirmă că nu există și că lumea sa format la Big-Bang și nu este necesară existenta lui Dumnezeu doar nu o să ma crezi pe mine un simplu om, că pot avea eu dreptate în fața marelui savant.  Ai vazut cum din start mintea ta nu mi-a dat nici o șansă în ați spune altceva și asta doar pentru ca eu sunt om simplu și el marele savant. Ai vazut cum din start eu am greșit în fața ta si Hawking are dreptate?  Dar de ce? Hawking nu greșește niciodata sau eu greșesc tot timpul? Ei dacă eu greșesc tot timpul, atunci și tu dragă cititorule greșești tot timpul căci noi suntem oameni simpli și dacă un savant spune ceva atunci așa este și noi greșim.

Cele spuse mai sus le-am spus ca sa nu luați de bun nimic fără a le filtra prin mintea voastră, nici ce spun eu, nici ce spun altii căci toți greșim.

După ce timp de mai mulți ani m-am simțit de multe ori prost, mințit, înșelat de conducători și politicieni  și simțeam că trăiesc degeaba pentru că nu înțelegeam care e scopul meu în viață, de unde vin și unde mă îndrept și de ce se întâmplă în lume ceea ce se întămplă  și e atât de rău deși pământul pe care trăim  are atâtea resurse și atâta bogăție încât am putea trăi probabil și 30 miliarde de oameni cu îndestulare am început să caut de ce acest lucru rau se întămplă.

Crezand în extratereștrii și că guvernele lumii sunt în contact cu ei dar ascund acest lucru am început să caut dovezi ale exsitentei lor și a intra în contact cu ei. Am ieșit în cateva nopți cu o cunoștintă pasionată de astronomie ce deține un telescop de peste 1000 de eur cu speranța de a vedea ceva și chiar intenționam să imi cumpăr un telescop bunicel și un aparat de fotografiat ca doar doar îi voi vedea cu ochii mei. Am început să citesc cărți scrise de Radu Cinamar, Aryana Havah, Steven Greer, David Icke pentru a ma informa mai mult asupra lor. Toate aceste carti sunt atât de bine scrise încât și dacă nu ai crede deloc în existența extratereștrilor dupa ce le vei citi, vei crede cu toata inima, iar dacă înainte de a le citi ați crezut în existența lor după citire o să fiți atât de convinși încât cu greu vă mai poate convinge cineva că întradevăr extratereștrii există dar sunt cu totul altceva decât ceea ce spun ei. Toate aceste cărți sunt povestiri cu personaje și întamplari alcătuite cu mare măiestrie pe care omul însetat de teoria conspirației le digera fără a gandi și ia nu numai de bun ce scrie în ele, ci chiar le ia pe post de dovezi incontestabile, cum și eu am facut și am recomandat din pacate cartile și altora și am încercat să îi conving (orb pe orb în groapa duce) , chiar dacă in fapt cand e cazul de a da credibilitate și a dovedi cele afirmate autorii cărților folosesc de obicei afirmația că sa încercat uciderea lor ca noi publicul să nu aflam despre existenta extratereștrilor și că ei pentru protecție nu ne pot dezvalui locurile și numele real al persoanelor implicate, așadar nimic de verificat în viața reala ci numai să luam de bune vorbele lor. Eu în schimb voi aduce multe dovezi prin care puteți verifica cele ce le susțin.

In căutarea mea două lucruri m-au dus pâna la urmă la găsirea adevărului:

În sfarșit în cartea Adevărul ascuns scrisă de Steven M. Greer am găsit o modalitate practică de a intra în contact cu extratereștrii, pe care vă rog să nu începeti să o practicați caci vă puneți grav în pericol viața.

Redau aici o mica parte din pasajul respectiv din carte (pag, 392):

Omul poate avea orice experiență , de la cea a nemărginirii la cea a manifestului, la locuri îndepărtate în timp și spațiu, prin efectul integrator, conectant, perfect al conțtiinței pure.

Această meditație călăuzită poate fi pusă în practică împreună cu un prieten sau într-un grup cu o persoană care o citește.

Să închidem ochii. Relaxați-vă. Lăsați-vă timp să ascultați și să înțelegeți în timp ce noi împărtășim desfățurarea ordinii și structurii cosmosului de la infinit la creația manifestă.

În timp ce ne aflăm aici în liniște, în acest minunat loc de pe Pământ, să începem să ne concentrăm asupra noastră și să simțim că suntem cu adevărat treji.

Acum inspirați adânc, de mai multe ori, acest aer pur, plin de viață și permiteți diafragmei voastre să se extindă în timp ce inhalați pe nas și expirați complet pe gură.

Și în timp de inhalați, imaginați-vă că vedeți cum întreaga voastră minte și intregul corp se umplu cu viață, lumina și energia din jurul nostru; apoi, în timp ce expirați, observați cum deveniți complet relaxați și cum tot stresul și negativitatea vă părăsesc mintea și corpul, fiind aspirate d vânt și purificate de întelepciunea infinită a Divinității.

Cu fiecare inspirație atingeți un nou nivel superior de energie și conștiință și, cu fiecare expirație pătrundeți mai adânc într-o stare de liniște și relaxare completă și eliberați-vă de orice limitări sau negativitate; lasați-le să fie aspirate în vastitatea și influența purificatoare a Pământului.

Simțiți cum respirați împreună cu planeta noastră în timp ce primiți acest aer de la ea și îi oferiți respirația noastră atunci când expirați; eliberați în pământ toate grijile și preocupările voastre, toată suferința și durerea și rămâneți astfel ântr-o stare de calm și pace perfectă.

Foarte delicat, fără să vă concentrați foarte mult, observați cum inspirați, în timp ce vă aflați într-o stare de liniște și pace. În timp ce observați respirația, urmăriți, de asemenea, mintea conștientă care supraveghează respirația.

Ce parte din voi urmărește respirația? Identificați conștiința din voi care este continuă și imuabilă, observând totul în liniște. În timp ce vă urmăriți ritmul respirației, în această stare pașnică minunată, vedeți, de asemenea, că mintea care urmărește totul este un ocean infinit de conștiință.

Acum ne afundăm în acest vast ocean. Lăsați-vă să pătrundeți foarte adânc în această conștiință tăcută și liniștită, care observă totul. Vedem cum respirația vieții noastre, sunetele din jurul nostru, gândurile care apar și dispar in minte-tot ceea ce auzim, vedem, simțim, atingem și știm sunt scufundate în acest vast ocean de conștiință.

Foarte încet, plonjăm și mai profund în această minte conștientă. Percepem că și individualitatea noastră, ceea ce obișnuim să numim ”eu” , este doar o fereastră – o fereastră foarte clară și pură – prin care strălucește această lumina infinită a conștiinței. În acest moment vedem, în timp ce ne scufundăm mai adânc în acest ocean al conștiinței, că există un câmp infinit, omniprezent de conștiință, iar această conștiință ne permite să ne urmărim respirația, să auzim sunetele, să vedem imaginile, să observăm gândurile și chiar să ne percepem sinele propriu. …..”

Cartea este mult mai lunga dar ideea de bază este că autorul folosind meditația transcedentală intra în contact cu extratereștrii. Am încercat și eu de câteva ori să parctic acest tip de meditație pentru a intra și eu în contact și într-o seara stând întins în pat și practicând execițiile acelea de respirație enunțate mai sus și altele din carte la un moment dat nu mi-am mai simțit corpul absolut deloc și mă simțeam ca și cum sufletul ar fi înafara corpului nesimțind greutatea trupului ca și cum acesta nu ar exista. M-am speriat groaznic pentru că simțeam că nu am nici un control asupra ceea ce se întâmplă și simțeam ca e ceva foarte periculos cu care nu ai voie să te joci. Am oprit la cateva zile după acel moment să mai încerc să meditez cu gandul că voi reveni după ce voi afla mai multe.

    

Dragă cititorule dacă cele citite până acum consideri că sunt lucruri nereale sau fantezii și nu dorești să citești până la capăt alegerea îti aparține dar sunt mai sigur decât orice căci dacă te vei opri din citit va veni un moment când nu vei regreta nimic mai mult decât acest lucru.

Dacă nu ai renunțat până acum, să mergem mai departe. Spuneam mai sus că există există atât extratereștrii cât și oameni cu mari puteri pe care le au fie de la Dumnezeu fie de la diavoli. Vei zice că nu există diavoli, dar atunci îți adresez o întrebare:

De ce cei mai mari, bogați, influenți oameni din lume care nu numai că conduc ci chiar dețin în mare parte această lume fac parte din grupări masonice oculte care se închina lui satana?

Reclame

10 gânduri despre „Capitolul I – Cautarea adevarului

 1. Cine esti tu mai scriitorule? ca bine zici…. Multumesc pentru articol si pentru cele cateva surse de informare. Spun cateva pentru ca fiecare dintre noi putem ajunge la „cunoasterea” parintelui Arsenie. Astfel de mesaje sunt transmise de peste 30 de ani in America.. Revelatiile se numesc „Noul Mesaj de la Dumnezeu” ( The New Message from God) si pe langa informatiile pe care ni le transmit despre lucrurile „nevazute” in cartile „Allies of Hummanity” ne si invata cum sa ne ferim de lucrurile rele, cum spuneai si tu – ti se face frica la un moment dat cand intri in meditatie, daca nu ai o baza puternica si profunda a ceea ce esti si cu ce scop ai venit. Sunt multe carti care ne pot ajuta sa ajungem la intelepciune dar ni se ofera si o practica : „Steps to Knowledge- the book of inner knowing”-asa ceva nu credeai ca poate exista vreodata! Ingerii sa fie cu noi!

   • Asta inseamna ca budistii sau islamistii ajung in iad?!? Toti?!? :)) Cat egoism!
    Adevarul este unul singur! Dumnezeu este unul singur! Religiile sunt multe si au fost lasate cu un scop… Este foarte usor ca fara intelepciune sa nu putem vedea valul care ni s-a asternut pe ochi..si da! Sunt infinite caile ce ne pot da la o parte de pe calea noastra, dar noi avem fiecare datoria sa ajungem la intelepciune si la intelegerea suprema! „Cei ce nu vor sa vada nu vor vedea! Pentru ceilalti nici nu vor trebui argumente!”

 2. Am incercat si eu aceasta arta dea intra in cintact cu extraterestri
  Doar ca dupa cateva min de meditatie korpul meu era foarte greu nu ma puteam misca de parca cantaream o tona

 3. Acele arte de a intra in contact cu asa zisii ( extraterestrii ) sunt artele lui aleister crowley ! Leam incercat si eu de mai multe ori dar nimic. Muncesc in Italia am un coleg Nigerian tatal lui a fost Shaman. Eu de mic am avut experiente urate , la varste de 13 – 14 ani am inceput sa visez ca eram inconjurat de 4 demoni. Acel coleg domnilor pot sa va zic ca e una dintre cele mai intelepte persoane , mia explicat ca cei 4 demoni sunt protectorii mei.
  Am cunoscut Massoni care miau povestit despre inceputut lor , despre scheletele Gigante de sau descoperit ( ingeri ) ce leau oferit lor ( massonilor ) cunoasterea ! multe de zis am dar nu am harul de a explica…

  • Daca esti ortodox si daca te spovedesti si daca nu esti oprit de la impartasanie, te impartasesti si zici rugaciunea lui Iisus langa un shaman, nu mai poate face nimic, nici o vraja. Numai trebuie avut grija caci asa provoci diavolul

 4. Ortodoxia este singura cale mantuitoare, singurul Adevar pe care l-a propovaduit Iisus Hristos Domnul si Dumnezeul nostru, sfintii Apostoli si toti sfintii nostrii Parinti. Restul, dumnezeii neamurilor sunt diavoli, draci („extraterestrii”). Ecumenismul este deasemenea o viclenie diavoleasca, al carei scop este distrugerea Ortodoxiei.

  12 noiembrie 1716 – dumnezeiasca si infricosatoarea minune a Sfantului Spiridon impotriva papistasilor (catolicilor)

  „De aceea să nu pară ciudat că o astfel de catastrofă atât de mare a rămas până astăzi nepublicată: căci cei care aveau datoria să o facă publică prin tipăriri se află sub stăpânirea celor care au păţit asemenea ocară, aşa că nu este posibil să trâmbiţeze cu mândrie această minune de biruinţă asupra stăpânitorilor lor.”

  Sfântul Spiridon. JUDECATA CERULUI. Minunea înfricoşătoare şi nemaiauzită a făcătorului de minuni Spiridon, prin care a zădărnicit dorinţele papistaşilor uneltitori, nepermiţându-le să construiască altar, adică jertfelnic, în sfânt locaşul lui din Kerkira (Corfu)

  Integral la sursa: https://graiulortodox.wordpress.com/2016/12/12/12830/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s