Yoga. O dovada practica ca diavolul exista

Reclame

6 gânduri despre „Yoga. O dovada practica ca diavolul exista

  1. Ma, cum le toarna unii fara sa clipeasca… Mai fratilor hai nu mai fiti asa idioti incat sa puneti botul in halul asta. Cum e ceva care nu va iese voua la socoteala, gata e catalogat la compartimentul „draci” si „indraciti”. Voi chiar va credeti sfinti, vazatori cu duhul sau ce naiba? Pe toate le stiti si pe toate le catalogati dupa bunul plac iar apoi mai si spuneti ca nu e dupa bunul vostru plac ci e conform „canoanelor”. Conform canoanelor care va convin voua azi. Pan in 2012 ati trambitat ca iaca se adeveresc semnele, ca vine sfarsitul, incat te uitai la voi si te intrebai: si chioar daca astea o fi semnele, oamenii astia de ce umbla si le cauta cu lumanarea, ori ei chiar gasesc o bucurie macabra in a mai gasi uns emn al sfarsitului, fie si acestei lumi? Ei chiar sunt atat de siguri pe curatia lor sufleteasca? Atunci asta sa fie ce-o fi numai madrie oarba sa nu fie.
    Fiti atenti ca in goana dupa „demascar” ale dracilor sa nu cadeti in paranoia mandriei prostesti cum ca le stiti a le deosebi pe toate si sunteti experti in lucruri sfinte.

  2. Am notat acest blog . Iti doresc sa ai cat mai mult succes in atrage pe cei ce nu cunosc fata hidoasa a extraterestilor. Ei detin tehnologii inalte si au ca scop supunerea Terrei. Numai prin rugaciune pot fi alungati, in numele preasfant al Domnului nostru Hristos, biruinta va fi a noastra. Caci cuvantul Lui alunga incercarea lor de a se apropia de om. In America s-au intamplat atatea rapiri, iar cei ce au fost abuzati, sunt pe viata marcati…

    Incurajez blogurile noi, a crestinilor, care fac primii pasi in a-si face auzita cugetul mintii pure intru Hristos. Succes si incredere deplina in tot ceea ce vei intreprinde. Doamne ajuta!

  3. Terminati cu aberatiile astea tampite|! Sacciv asta tolereaza pe mizeria aia de pagina toti sceleratii, rasisti, degenerati si misogini, care scot pe gura cele mai imbecile lucruri dar se cred sfinti! Cum puteti sa infierati voi un miliard de hindusi? Cine va da acest drept? Judecata apartine Lui Dumnezeu, restul este prostie si fatarnicie! Ca sa nu zic, ticalosie!

    • Noi afirmam ca doar ortodoxia prin Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu este singura cale spre mantuire. Ca altii cred altceva ii priveste, la fel si pe tine. Moartea este momentul adevarului, atunci nu mai sunt atei, nu mai exista semne de indoiala, de la credinta se trece la vedere si fiecare merge unde si-a pregatit cat a fost viu in trup.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s